Kennismaken met de auteurs

De auteurs van Techwatch Books zijn experts binnen hun vakgebied. Wie zijn deze experts en wat beweegt hen? Wij stellen met trots de schrijvers aan u voor.
 

Foto

René Raaijmakers

René Raaijmakers (Oirschot, 1960) ging direct na zijn studie scheikunde als wetenschapsjournalist aan de slag. In de jaren negentig schreef hij over informatietechnologie en de halfgeleiderindustrie als freelance medewerker voor onder meer NRC Handelsblad, Intermediair, Automatisering Gids en Computable. In 1999 startte hij Bits&Chips, een vak- en opiniemagazine voor de hightech industrie. In 2016 bracht hij samen met mede-auteur Paul van Gerven zijn eerste boek uit: Natlab - Kraamkamer van ASML, NXP en de cd. In 2017 verschijnt zijn boek over de geschiedenis van ASML. Dit boek is verkrijgbaar in twee versies. De populair-technische edtie De architecten van ASML en de managementeditie De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML.

Foto

Paul van Gerven

Paul van Gerven (Utrecht, 1977) werd na zijn studie en promotie scheikunde techniekjournalist. Zijn interesse gaat met name uit naar elektronica, verduurzaming van de energievoorziening en innovatiebeleid. Paul werkt sinds 2006 als redacteur bij Bits&Chips. In 2016 bracht hij samen met mede-auteur René Raaijmakers zijn eerste boek uit: Natlab - Kraamkamer van ASML, NXP en de cd.

Foto

Derk-Jan de Grood

Derk-Jan de Grood helpt organisaties de waarde van hun softwareontwikkeling te verbeteren. Hij komt bij vele organisaties over de vloer voor verbetertrajecten, operationeel testmanagement en Agile-implementaties. Derk-Jan is een veelgevraagd spreker op internationale conferenties en schreef diverse succesvolle boeken, waaronder Agile in de echte wereld - Starten met Scrum. Derk-Jan won verschillende prijzen, waaronder de prestigieuze European Testing Excellence Award. Hij werkt bij Valori.